Moon Thai Kitchen, Göteborg

När jag börjar få rejäl Thailand abstinens så finns det bara ett ställe här i Göteborg som kan lindra det! Det är den fantastiska restaurangen Moon Thai Kitchen. Förutom att maten är den godaste thai mat jag ätit på den här sidan av jordklotet så ger restaurangen dig känslan av att du faktiskt befinner dig i Thailand. Inredningen och en avslappnad backpacker miljö kan vara en bidragande faktor till det. Restaurangen är fylld av små bås i bambustyle märkt med olika namn på thailändska öar. Det finns också ett långt bord med bänkar i mitten av restaurangen precis som på en food court i Thailand. Hit ska man komma så fort abstinensen träder på. Botas bäst med en Laab Moo och en Singha beer eller två

Favorit rätten Laab Moo hackad biff med rostat ris chili, rödlök och thaibasilika.

One thought on “Moon Thai Kitchen, Göteborg

  1. Härligt att du har funnit ett sådant ställe i Göteborg, jag tycker att det är svårt att hitta riktigt bra Thaiställen, jag gillar när det är riktigt starkt och gott också. Det fanns en restaurang, väldigt liten (bara Take-away) som fanns utanför Stockholm, där jag bodde förut, men numera så är jag inte i de trakterna längre.

    Sv: Det borde ju gå att hitta på SVT-play kan man tycka, men däremot tycker jag inte att du missade vidare mycket alls. Hade nog ingen direkt favorit igår. Hoppas att du pallar med allt jobb, vad är det din kille gör för något, jobbar han också på båten?

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.