Nu är boken på väg…..

page_0Jag vet att det tog ett tag….

Men nu är boken jag så länge tänk göra äntligen klar. Den blev inte så som jag tänk mig från början ” En bok om alla temarestauranger jag besökt ” utan istället blev det en bok om bara temarestaurangerna i Tokyo. Tanken är att det ska bli fler böcker, en för varje land eller världsdel jag besöker beroende på hur många knasiga ställen jag hittar på min väg. En sak i taget nu är i alla fall min allra första bok Tokyo klar. Boken går även att köpa på Solentro.se Nu väntar jag med spänning på att mitt exemplar ska komma till brevlådan!

4 thoughts on “Nu är boken på väg…..

  1. Grattis! Vad kul! Har själv beslustångest över vad som ska vara med eller inte? Man vill ju så mycket.. Var det enkelt att skapa boken eller var det något som var svårt? Tips mottages mer än gärna! 😉 Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.