Nyinflyttad i området!

IMG_1106 Vi har just precis flyttat in i våran drömlägenhet i ett nytt område i vår stad. (Eriksberg) Det känns nästan lite som att bo på hotell och vara som en turist i den nya stadsdelen. Den känslan vill jag försöka hålla kvar så länge som möjligt. Lägenheten är ett litet men fantastisk fin och ligger högst upp på taket med egen takterass på 22 kvm. Jag skall inreda vårat lilla penthouse så att hotellkänslan stannar kvar här. Det jag älskar mest med lägenheten är förutom hotellkänslan utsikten över staden med alla ljus åt alla håll. Det känns som jag kommit hem med den här Manhattan känslan.

I området ligger massor av restauranger, cafeér och småbutiker som jag kommer att utforska och skriva om. Jag skall turista helt enkelt..

IMG_1110

2 thoughts on “Nyinflyttad i området!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.