5 thoughts on “Party in the redroom

  1. Jättefina bilder på er, det ser jättemysigt ut. Hur var Barcelona? Jag kollade upp Bangkok i ditt arkiv och hittade den där restaurangen som du berättade om, Sirocco 🙂 det så verkligen underbart ut. Såg att ni varit på vissa ställen som jag också var på när jag besökte Thailand tillsammans med min familj; det är helt underbart där, hoppas på att kunna åka tillbaka!

    Sv: Vad roligt att du har fått provjobba på ett nytt jobb, vad är det för jobb? Jo, man blir verkligen utmattad av allting nytt som man lär sig, vet hur det känns.

    Jag får se ifall jag sneglar lite på melodifestivalen ändå, har du koll på vilka som ska presentera och sådant?

    Igår kväll såg jag en film tillsammans med sambon, rätt söt faktiskt, kommer nog upp en recension på bloggen snart!

    Kram på dig, hoppas att du får en mysig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.