Queen Of Tarts, Dublin

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Nu har jag varit med om den ultimata frukostupplevelsen. Jag har nämligen tillbringat morgonen i underlandet. På det här ”Alice i underlandet inspirerade” caféet som heter Queen of Tars får man nämligen äta vad man vill till frukost. Ja det vill säga om man önskar sig en frukost av choklad, nygräddade bakverk och söta macarons. Allt man annars inte får eller bör äta till frukost. I underlandet har man inga regler för sånt! I underlandet äter man frukostar som den här varje dag! Det är lag på det i underlandet. Mer socker år folket!

SAMSUNG CSC

MAT&DRYCK: Det fullkomligt svämmar över av godsaker här. Allt är nybakat och det luktar himmelskt gott. Vår frukost består av kaffe, nypressad apelsinjuice, choklad och blåbärs scones med hallonmarmelad. Så gott! Men det är svårt att nöja sig med det när man sitter med utsikt över alla makalöst smarriga bakverk. Man vill gärna ha lite mer..och eftersom vi befinner oss i underlandet så.. ja.. då får vi mer!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCINREDNING & PERSONAL: Queen of Tarts finns på två ställen i Dublin. Den vi besöker är den som är lite mindre. Det är trångt och gemytligt. Mysfaktorn är extremt hög. Förutom alla sötsaker så finns här fina te och kaffekannor,  hemmagjorda marmelader och söta porslins saker som man kan köpa med sig hem om man vill. Jag älskar även personalens supersöta vita klänningar med röda vackra förkläden.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCVåra härliga choklad och blåbärs scones!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCHITTA HIT: Cows Lane, Dame Street, Dublin 2 eller Cork Hill, Dame Street, Dublin 2

6 thoughts on “Queen Of Tarts, Dublin

  1. Pingback: Dublin – 13 saker man inte får missa på sin weekendresa | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.