Robot Restaurang, Tokyo

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Vi visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss av besöket på Robot Restaurang men med tanke på hur omtalad den här mång-miljon showen har blivit så anade vi nog att vi skulle få vara med om nått stort.

Stort är förresten bara förnamnet. Hela showen är ett färgsprakande, spännande och exotisk äventyr. Där en mix av robotar, drakar, geishor och exotiska dansare som för dig med till platser och hädelser du bara trodde gick att se på film. Showen överraskar ständigt och hela tiden blir robotarna och scenerna större och mer dramatiska. Man bara sitter där och tänker wow..hela tiden.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC Förutom robotar och drakar så är showen fylld av musik och dans .

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCRobot War är den andra delen och mest dramatiska i hela showen. Där vi får se en makt kamp utspelas mellan gott och ont.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCI slutet av andra delen i showen då det goda segrat över det onda kommer den ena efter den andra roboten in på scenen. Robotarna intar välden. Det blir även en rejält pampig avslutning med segerfest, musik, dans och robotar som bär omkring på kvinnliga superhjältar.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: Japan, 160-0021 Tokyo, Shinjuku, Kabukicho, 1 Chome−7−1,B2 

BRA ATT VETA: Robot Restaurang har ett par sittningar per dag och man köper biljett i förväg. Priset ligger på 700 yen per/ pers utan mat och 1000 yen per/pers med mat. (Vi skippade middagen och köpte bara drinkbiljetter)

Det finns även en robot bar man kan besöka innan showen som ligger i anslutning till restaurangen.

 

En reaktion på “Robot Restaurang, Tokyo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *