Shanti Shanti, Marstrand

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Shanti Shanti är precis en sån restaurang som man hoppas hitta på ett ställe som Marstrand. En sån restaurang som gör att man känner sig som att man plötsligt är utomlands. I en vackert innergård ligger den här mysiga restaurangen med Indiska/marockanska influenser. Sköna lounge soffor, avslappnande musik av Lana del rey och en härlig doft av rökelse, hav och barbeque.

SAMSUNG CSCINREDNING: En del är restaurangen är till för ätande gäster. Färgglada dukar, glas och flaskor dukas upp bland palmer och ett lummigt träd. För den som vill ha havsutsikt går detta att ordnas. I baren finns det sköna soffor och låga bord där man kan ta det lungt dricka drinkar eller kanske röka vattenpipa.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSmå budskap hänger på väggarna. Många av dessa budskap har med Karma att göra. Själva karman är en viktig del av Shanti shanti.

SAMSUNG CSCMAT & DRYCK:  Skaldjur, barbeque och asiatisk är en perfekt kombination. Till lunch tog vi en asiatisk fisksoppa med kummel, musslor och räkor samt en megastor räckmacka a lá Shanti Shanti.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCEfter lunchen drog vi oss till soffloungen och drack en god cappuccino.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCHITTA HIT: Shanti Shanti Hamngatan 41,442 67 Marstrand

2 thoughts on “Shanti Shanti, Marstrand

  1. Tack! Jag är så förtjust i dina tips och antecknar efter hand. Länge sedan jag var i desssa trakter men snart så. …Har vänner som bor hela årte på Marstrand, så ett besök bör det kunna bli.
    Allt såg så gott ut och miljön gillade jag verkligen. Helt i min smak. (Sm mycket annat du visat på…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.