Sjuksköterska tema i Golden Gai

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Sista baren vi hamnade på den här kvällen i Golden Gai var en bar med sjuksköterska tema. Den här lilla knasiga baren är verkligen pytteliten, ca 5 sittplatser. Den är både genuin och väldigt gästvänlig. Aldrig förut har vi blivit så väl omhändertagna som vi blev av sköterskan i baren. Trots dålig engelska har jag aldrig sett på maken över någon som försökt så mycket som hon. Det kändes som att hon såg det som en stor ära att just vi, turister ifrån Sverige besökte just hennes bar. Att vi dessutom tog lite bilder och berätta att vi skulle skriva om stället gjorde henne överförtjust!

SAMSUNG CSCBaren är extremt liten och man ser lätt den röda tråden i inredningen. Här finns många sjukhus och sjuksköterska relaterade grejer. Några aningen bisarra.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
MAT&DRYCK: Drinkarna serveras i provrör och snacksen i urinaler. Min drink innehåller gin. isglass och pincett.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCBarägaren berättar på knagglig engelska att vi är dom första från Sverige som någonsin gjort ett besök på baren. Hon säger också att det är ovanligt att utländska turister hittar hit. Ett tips därför om ni vill göra ett besök här är att titta upp en våning och leta efter sjuksköterskan på skylten när ni går i Golden Gai.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: Golden Gai, Shinjuku, Tokyo

Table charge : 1000 yen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *