Texas Longhorn, Göteborg

DSCN1944UPPLEVELSE: Det här är min Alex favorit restaurang. Han älskar verkligen det här stället och skulle nog ärligt talat äta här hellre varje gång istället för alla andra ställen jag släpar med han till. Främsta anledningen till det ( ja ..det är ju kött) På den här restaurangen serveras det godaste köttbitar med grillsåser man kan tänka sig. För någon som älskar kött väldigt mycket så är det ju självklart drömmen.

DSCN1931MAT & DRYCK: På menyn finns massa köttbitar att välja på som serveras med grillad majs bakad potatis eller pommes. Texas Longorn är också kända för deras välsmakande fajitas samt surf n´turf. Priserna ligger runt 240-350 kr beroende på storleken på köttet.

Texas Longhorn har sitt egna vin i flaska och iskalla öl. En Irish efter maten är också väldigt gott just här.

DSCN1934DSCN1933 DSCN1935

För mig blev det en ladies på 200g och för Alex en Beltbuster på 300g

DSCN1938 DSCN1949INREDNING: Litet men mysigt. Svårt att få bord på helgerna så man sitter ganska trångt. Bra stämning och en del roliga detaljer på väggarna som tjurar och indiantavlor.

HITTA HIT:Södravägen 7 Göteborg samt Linnégatan78 Göteborg

3 thoughts on “Texas Longhorn, Göteborg

  1. Texas Longhorn finns i Stockholm på flera ställen och jag har provat ett par. Trevligt! Men här är de nog inte lika populära här. Utbudet av mer ”trendiga” restauranger är stort., ….Och även de som serverar helt perfekt kött. Så många väljer dem. kanske inte p.g.a. kvalitén utan mer på vad som är ”inne”.
    Jag har provat faijitas och surf and turf; gott och prisvärt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.