Uppesittarkväll hos Fantasy Dining

SAMSUNG CSCI kväll är det uppesittarkväll och vi ska ha det mysigt här hemma med kalkonmiddag, glühwein och julgodis. Julstöket är i full gång, granen har äntligen kommit på plats och paketen är inslagna.

Som vanligt är vår julgran Disneyinspirerad med vackra julgranskulor inköpta från i New York och en hel drös av Disneyfigurer som sitter under granen inköpta från Disneybutiker runt om i världen där vi varit. Som ni förstår så har vi alltid temat Disney på våra julmiddagar och på uppesittarkvällen blir det klassiska Disneysagor framför TV:n efter maten. Matsalsbordet är pyntat och dukat så nu återstår bara några sista små detaljer. Jag älskar att förbereda inför högtidsdagar och i år tycker jag att det blivit extra fint. Det är ju första julen vi firar i vårt nya hem.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCMiddagsbordet har jag pyntat med små snöklädda buskar, granris, blåbärsris, kottar, kanelstänger, sockrade röda äpplen, flugsvampar och ljus.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

I glaset

Vi börjar uppesittarkvällen med en kopp värmande glühwein som är direktimporterad från Lübeck. Det är ju inte bara jag som varit i Tyskland den här månaden utan även andra halvan av Fantasy Dining har varit där och handlat på julmarknaderna. Vi har därför ett spännande sortiment av tyska drycker hemma nu inför julen. Eftersom jag kände mig lite pysslig idag så har jag gjort egna glühweinmuggar av syltburkar att dricka ur. Tror det smakar lite extra gott att dricka ur dessa.

SAMSUNG CSC

På tallriken

På tallriken ikväll hittar man vitlöksstekt kalkonfilé, chevrémos, brysselkål och en gräddsås som har puttrat tillsammans med äpple- och timjan. Receptet till kalkonen och såsen hittar ni här. Jag har dock valt andra tillbehör till rätten än vad det står i receptet.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCVi på Fantasy Dining önskar er alla en riktigt God Jul!

10 thoughts on “Uppesittarkväll hos Fantasy Dining

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *