Världens bästa brunch!

Om några veckor ska jag få äran att äta på Four Seasons hotell i Bangkok och prova på en av världens bästa och mest omtalade brunch. Jag har skyhöga förväntningar och det ska verkligen bli jätte spännande. Brunchen kostar ca 650 svenska kronor och sittningen är mellan 11.30-15.00. I brunchen ingår allt man kan drömma som tex färskhummer och champagne, behöver jag säga mer. Det finns i princip allt på den här helt otroliga buffén. Jag kommer naturligtvis med en fullständig rapport om mitt besök på Four Seasons efter att jag varit där!

Den bästa brunch jag varit på hittills är i Marseille på en restaurang  som ligger i hamnen vid namn Viux Port. Bäst var deras fantastiska och stora utbud av ost och charketuier. Jag bjuder på några matbilder där ifrån så länge!!

brunchbrunch2ostbrunch 3brunch 4

14 thoughts on “Världens bästa brunch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.