13 Dagar kvar till Tokyo

SAMSUNG CSCGodmorgon! Idag är det min sista lediga dag innan jag sticker iväg med båten igen för en veckas arbete ombord. Men det är också min sista arbetsvecka innan semestern. När den här veckan är avklarad är jag ledig i hela 5 underbara veckor. Det kommer att hända så mycket kul på Fantasy Dining under dessa veckor!

Det bästa är att semester börjar med vår resa till Tokyo.

Idag kommer jag ha en lugn dag med yoga och spa. Jag kommer att fortsätta min nya livsstil med träning och bättre mat. En vecka har gått och det märks tydligt att jag blivit piggare. Att vara pigg och må bra är det viktigaste för mig just nu. Sen behöver man vara pigg som bara den när man ska springa omkring på Tokyos gator och utforska varje millimeter av staden.

image

Ett glas solsken ” Mango, apelsin och limejuice” innan yogan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *