3 veckor kvar till Barcelona

Idag är det bra 3 veckor kvar tills jag och David reser till Barcelona för att fira hans födelsedag. Det ska bli jätte kul att resa dit igen. Det är en spännande stad med massor utav fina parker och utflyktsmål samt ett spännande nattliv. Vi kommer att ha fullt upp under vår resa. Jag har redan nu kollat ut vilka temarestaurang och barer vi kommer att besöka. Mest av allt ser jag fram emot zoombirestaurangen ” värdshuset det fördömda” och sagobaren ”Forest of the Fairies” Mycket spännande saker vi kommer att göra under våra dagar i Barcelona. Jag längtar!!

8 thoughts on “3 veckor kvar till Barcelona

  1. Fin blogg du har! Det är så kul att läsa om resor för man blir så inspirerad att själv åka iväg! Jag har en liten fråga som egentligen inte hör ihop med inlägget, men jag undrar ifall du har lärt dig någon thailändska och om du i så fall kan berätta hur du lärde dig eller om du har något bra tips för att lära sig det? Har nämligen själv en thailändsk pojkvän och han har lärt mig några ord, men vill lära mig mer så att jag kan prata med hans familj. Hoppas du kan svara på detta! Ha det så bra i Barcelona, håller med om att det är en riktigt härlig stad! 🙂

    • Hej! Tack så mycket!

      Jo jag har lärt mig lite thailändska det har jag men det är ju inte super lätt direkt.Jag har lånat ljudböcker på biblioteket som jag suttit med och försökt lära in glosor för att kunna så många ord som möjligt. Sen övar jag mig när jag är i Thailand. I slutet av december ska vi vara i Bangkok en hel månad.Jag skulle vilja lära mig mer och har länge funderat på att gå en kurs. Det hade varit roligt att gå i Bangkok. Vart ifrån Thailand kommer din pojkvän?

      • Tack för svaret! Håller med om att det inte är så lätt, även om jag ser mig som en språkmänniska annars. Men vad smart att låna ljudböcker, då behöver man ju inte lägga ut massa pengar och kan ta med sig ”lektionerna” var man än går. Ska absolut kolla upp det på närmaste bibliotek! Det bästa är nog som du säger att lära sig på plats, tyvärr har jag inte någon möjlighet till det, inte just nu i alla fall. Min pojkvän är född i Bangkok och uppväxt i Tyskland, men större delen av hans släkt bor i Thailand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.