The Luckup, Tokyo

UPPLEVELSE

Rädd för spöken? Rädd för att bli inspärrad?? Rädd för mörkret??? Lyd då detta råd!! Gå inte till The Luckup. Detta är nämligen en blandning av alla dina rädslor. Temat är spökhus kombinerat med mörk fängelsehåla.  Det här är en så kallad bakom galler restaurang som är väldigt populära i Japan. Den här udda restaurang besöket börjar med att man får gå i en mörk tunnel förbi läskiga spöken, elektriska stolen och varelser som är inspärrade bakom galler. Klarar du dig förbi allt detta utan att vända om så blir du själv snart ”luckup”! Fångvaktare sätter på dig handklovar och visar vägen till din cell. Här kommer du nu tillbringa många timmar framöver.

Efter någon timme som inspärrad går larmet. En livsfarlig fånge har rymt och restaurangen släcks ner och blir kolsvart. Fångvaktare utrustade med ficklampor och batonger letar i allas celler i sökandet efter den förrymde fången. Dock hinner fången skrämma just oss innan vakterna får tag i honom. Lucky us!!

MAT OCH DRYCK

The Luckup är en izakaya (japansk pub med japansk pubmat), som har ett stort urval av små till mellan stora rätter. Allt ifrån delikata rökta tonfiskbitar till sallader, skaldjur och kött. Allt smakar himmelskt.

Drinkarna serveras på diverse bisarra vis som i sprutform, provrör, medicinflaskor och tablettform o.s.v . En och annan drink slinker ner under kvällens gång men bli inte oroliga för dessa drinkar är inte särskilt starka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.