Afternoon Tea Dorisa, Göteborg

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Man blir väldigt tagen av Dorsias helt otroliga insida. Finns det här stället verkligen på riktigt? Matsalen har en vacker viktoriansk miljö som blandas med ett franskt 20-tal. Servitriserna har flädrar i håret och pärlhalsband runt halsen. Det är en soft behaglig miljö där man känner att man verkligen kan slappna av och slungas med i känslan av att det inte finns några bekymmer i hela världen. Här finns ju champagne! Vad för bekymmer skulle någonsin ha en chans mot det.

SAMSUNG CSC

INREDNING: Vackrare möbler, vackrare sammetsgardiner och vackrare väggar med målningar får man leta efter. Färgerna går i lila, blått och rosa. Miljön är förtrollande. Det är som att komma till en annan värld. En värld man aldrig besökt innan. Det är precis så det ska kännas att besöka en temarestaurang tycker jag.

Längst bort i restaurangen står en otroligt vacker viktoriansk klänning nästan som en härlig färgglad fluffig bakelse. Verkligen ett ögongodis som för alla blickar till sig. Det finns många andra fina detaljer inne i restaurangen. Mycket änglar, statyer, silver och guldföremål. Det är en väldigt stor lyxkänsla över hela det här stället.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

MAT & DRYCK: Afternoon tea på Dorsia kostar 380 kr. I det ingår te eller kaffe (massa olika sorter att välja på) Ett tvåvåningsfat med olika rullar, sandwichar och gourmetröror. Man får även hembakt knäckebröd, prästostmuffins och nygräddade scones.Till detta får man söta små glasburkar med hemgjorda marmelader.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCEn dessertvagn rullas senare ut där man får välja några eller alla små godsaker som finns på vagnen. Vad sägs om tex tart med passionsfruktskräm och italiensk maräng eller bakad vaniljcreme med citronkaramell.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Vill man vara lite extra lyxig så kan man köpa till en glas champagne då kostar paketet 420kr. Hela den här upplevelsen är verkligen värt sitt pris. En underbar söndags aktivitet.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCEfter vår sittning var klar gick vi runt i hotellet och tog massa foton i alla dom vackra rummen. I nästa inlägg kommer jag visa fler foton på cocktailbaren och lite roliga foton där jag hade på mig olika hårdetaljer som passade in i miljön.

10 thoughts on “Afternoon Tea Dorisa, Göteborg

  1. Det är vid såna här tillfällen man önskar att man bodde i Göteborg!! >.< Men jag hade nog ändå inte haft råd att äta där… är man student så är man. 😛
    Man önskar att man kunde klä upp sig i nåt liknande och bara gå som på maskerad, haha, och bara sitta där! ( ; w ; )

  2. Pingback: Bästa Temarestaurangerna & barerna 2014 | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.