AjnaBar, New York

AjnaBar är en spännande restaurang&klubb i Meatpacking district. Har ni inte hört talas om den här klubben så kanske ni istället hört namnet Buddhabar förut. Anjabar är i allfall eftertädaren av det stora Buddhabar. Restaurangen och konceptet är ungefär det samma. Modern asiatisk mat och miljö. Den stora guld buddhan är däremot borta och ersatt med ett hundratals små ljuslyktor på väggen.

Kanske också att stället är lite mindre hemligt nu än på Buddhabars tid. När jag var här sist fans det nämligen inte ens ens en skylt på utsidan som kunde avslöja om vi hittat rätt eller inte. Som många andra nyhippa ställen i New York som går efter mottot om du inte vet vart vi finns så är du heller inte bjuden!

Bakom tunga stora dörrar gömmer sig Ajnabar. Vid ingången passerar man en tunnel med asiatiska statyer. Man blir förvånad över hur stort här är, förmodligen har här en gång i tiden varit ett stort slakteri som så många andra av lokalerna i Meatpacking district. Om ni kommer hit missa inte vårrullarna med ankfyllning, dom är av världsklass!!

8 thoughts on “AjnaBar, New York

 1. SVERIGES STÖRSTA BLOPPIS? – http://www.cli.blogg.se/kop

  Över 310 plagg säljes nu på http://www.cli.blogg.se/kop. Allt är i mycket fint skick och det mesta som lagts upp är helt oanvänt – dvs. NYSKICK!
  Enkel navigering på bloggen så klicka dig in för att fynda fräscha, nyinköpta plagg till tokfina priser.

  – Läckra partyklänningar i massa olika modeller
  – Ytterplagg
  – Västar
  – 30 par skor i olika modeller, mestadels högklackat (Strl 40-41)
  – Väskor
  – Nederdelar så som shorts, leggins, kjolar
  – Överdelar, linnen, partytoppar, oversize t-shirts, koftor – ALLT
  – Smycken, halsband, armband, örhängen, ringar – nästan som en hel smyckesbutik
  – Väskor i olika modeller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.