Alcatraz+ER. Tokyo

UPPLEVELSE

För det första vill jag tala om att det tar oss en hel vecka att leta upp Alcatrazer. Uttrycket att leta efter en nål i en höstack kan man verkligen använda i det här fallet! Men jag tvekade aldrig en sekund över att vi tillslut skulle hitta hit. För jag ger mig aldrig (i alla fall inte när det gäller att hitta mina temarestauranger)

Jag är galet förväntansfull och ivrig när vi väl stiger in genom entren på Alcatrazer. Vi har nämligen just hittat till en av världens mest bisarra restauranger. Jag kan säga som så här att efter besöket så är det bara att konstatera att det här ”ÄR” den mest besynnerliga, bisarra och knäppaste restaurang vi varit på i alla fall.

Alcatrazer är en bakom galler restaurang med temat mentalsjukhus fängelse. Inget ställe att tillbringa en romantisk afton på som ni kanske förstår.

Det börjar redan vid ingången, i den ödsliga mörka korridoren kommer vi fram till en dörr med texten ”Press your bloodtype too enter”

Baren är en annorlunda bar!!

INREDNING

När dörrarna öppnats möts vi av en väldigt ovanlig och bisarr miljö. Sprakande tv-apparater på väggarna, kedjor, betong, klotter, galler, blod och en toalett som jag inte vill gå in på ensam om jag så fick betalt!!!

Vi är nu fångar på Alcatrazer och vi hamnar bakom lås och bom.

Som tur är får man ändå mat och dryck. Det är bara att slå järnpinnen mot gallret så kommer drinkarna som ett trollslag. Ända kruxet är den konstiga bisarra drinklistan som består av drinkar som serveras i sprutform, människohuvuden och dildos. Hmm vad ska man ha liksom…

Vi bestämmer oss för att prova lite av varje. Det kan ju inte skada, vi kan ju inte bli knäppare en vad vi redan är.

Det blir ännu en tokig, hel knasig kväll i mitt älskade Tokyo i mentalsjukhus/fängelsetemans tecken. Bara en sån sak…..

Och en sak till för er känsliga läsare. Oroa er inte, det här är fullt naturligt i Japan och inget konstigt eller farligt. Massor utav ungdomar , kärlekspar och affärsmän går hit alla dagar i veckan för en rolig utekväll i temarestaurangernas förtrollande värld.

 

7 thoughts on “Alcatraz+ER. Tokyo

  1. Sv: Tack! Kul att du tittat in på min blogg.

    Ja, där har jag också varit. Vi var dock ett lite större sällskap och fick inte plats i en cell utan satt i ett större ’rum’. God mat, verkligen! Drinkarna roliga men troligvis inte så starka.. men ja, verkligen en upplevelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.