Arabian Rock 2nd Story, Shinjuku

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE & INREDNING:  Den här sagan är inne på sin andra del. Detta är Arabian Rock 2nd story med nya ägare och en helt annan meny. Konceptet och miljön är som tur var den samma.

Samma saga fast i en ny tappning.

Går man förbi restaurangen lockas man genast av tonerna från den arabiska musiken. När man kommit in väntar en kittel som man måste vidröra för att restaurangens dörrar ska öppna sig. Bara detta är en upplevelse i sig. Man förväntar sig nästan att få träffa anden i lampan och få sina tre önskningar uppfyllda.

Arabian Rock är som ett magiskt Alladin-palats med vackert klädda servitriser i vackra orientaliska klänningar med slöjor samt vackra kostymer med tillhörande turbaner för männen. Här finns ljuva skatter, guld och diamanter och flygande mattor.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCMAT&DRYCK:  Tillsammans med menyn fick vi in två stycken gyllene ägg som gåva. Menyn är lite mindre än tidigare och även utbudet av orientaliska drinkar har minskat. Detta är kanske de indragningar restaurangen varit tvungna att göra för att gå med vinst.

SAMSUNG CSC” golden eggs ” for everyone…SAMSUNG CSCVi börjar vår Arabiska afton med några färgglada drinkar. Jag beställde in en magisk kittel som serverades med tre olika glas med olika färger som man skulle slå den rykande vätskan i.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCAlex tog en exotisk bärdrink.SAMSUNG CSC Middagen blev grillspett med olika dippsåser samt en kötträtt med grönsaker. Middagen var inte någon smakupplevelse direkt och verkligen inte magisk men restaurangen kommer ändå undan med detta för att själva stället är så unikt.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: 1-16-3 Kabukicho Shinjuku Tokyo. Table Charge: 1000 yen/pers

Månd-Tors: 17.00-04.00 Fred- 17.00-05.00 Lörd-15.00-05.00 Sönd- 15.00-04.00SAMSUNG CSC

2 reaktion på “Arabian Rock 2nd Story, Shinjuku

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *