Att resa som gravid

Hej! Sitter just nu på Berlins flygplats Tegel där det kommer bli en lång väntan på 8 timmar tills nästa flyg som ska ta oss till Madrid. Tänkte att jag kunde passa på att blogga lite om ett ämne som jag inte riktigt vetat hur jag skriva om och få fram innan. Jag brukar ju sällan skriva om personliga saker här på Fanatsy Dining. Men eftersom bloggen är en stor del av mitt liv och detta händer i mitt liv just nu blir det svårt att undvika.

Minns ni att jag skrev att resan till Costa Rica skulle bli en hälsoresa med massa yoga och härlig nyttig mat utan sena kvällar och alkohol. Det finns en anledning till detta! Det är nämligen så att jag är gravid.

Att vara gravid är naturligtvis inget ovanligt. Miljoner Miljarder människor är det och har varit det. Det som är speciellt med just mig och för mig är att det aldrig överhuvudtaget funnits med på min karta. Jag har aldrig haft en tanke eller önskan att bli det.

Men när man träffar den man vill leva sitt med på allvar och den kärleken är större en allt annat kastas pusselbitarna i livet lite runt och saker och ting förändras. Jag är helt säker på att vi kommer bli en fantastisk liten familj. ( Som kommer resa mycket)

Nu ska vi som sagt snart flyga till en annan världsdel och vara borta en hel månad. Det är självklart lite pirrigt! Det att mycket att tänka på när man ska resa som gravid. Som tur är verkar jag en så länge ha en väldigt bra graviditet utan problem och trotts att jag är i vecka 18 snart så syns det näst intill inget på magen ännu. Jag kommer naturligtvis att vara mycket mer försiktig en vad jag brukar vara och vår resa kommer bli lugn och behaglig.

Tycker ni att det är intressant att läsa lite mer personliga inlägg? Är detta ämne intressant? Nu ska vi försöka sova lite. Godnatt!

5 reaktion på “Att resa som gravid

  1. Grattis! Vad roligt att ni ska ha barn! Generellt gillar jag bloggar med fokus på resor, men där den som skriver ändå delar med sig av lite personliga saker, så det inte känns som att man läser ett resemagasin utan faktiskt följer en blogg 🙂

  2. Grattis till graviditeten! Jag läser gärna personliga resebloggar där man får en liten bild av vem det är som reser. Min största farhåga (som jag hoppas inte besannas, men tyvärr känner att det drar iväg åt det hållet) är att många resebloggare blir alltför sponsrade och börjar skriva resereportage om utvalda/på förhand organiserade resor istället för om sina personliga resor. Så för min del får du gärna skriva om dina personliga erfarenheter, för naturligtvis är/blir en graviditet och ett barn en stor del av ert liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *