Bali väntar på mig

Det tog mig ungefär en kvart. En kvart av mitt liv att bestämma mig och boka en biljett till Bali. Ur en annan synvinkel en halv livstid. Jag har aldrig tänkt så mycket på Bali. Asien har lockat mig och där har jag rest runt mycket men just Bali , just nu kom som en uppenbarelse. Det är dit jag ska och jag ska dit nu. Det är helt och hållet fantastiskt rätt. När jag tänker på Bali ser jag ett stort ljus. Det kanske är soliga dagar jag ser full av avkoppling och äventyr. Men det kan också vara att jag tagit steget in i det okända och bestämt mig för att göra någonting helt på egenhand för första gången i mitt liv. Jag är på väg mot något stort, större! Jag har plötsligt förstått! Sidorna i boken om mig! Skrivs av mig och ingen annan. För mig blir nyansen av det en stor skinande sol av hopp och glädje. Jag kommer att resa jorden runt i hela mitt liv. För det är mitt liv. Inget kan stoppa mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.