Kindom Hearts Restaurant, Tokyo

Trodde ni att det bara fanns en Alice i Underlandet inspirerad restaurang i Tokyo? I så fall trodde ni fel! Som jag berättat tidigare så finns det ju faktiskt flera stycken. Den här heter Kingdom Hearts.

Miljön är underbar och konstigt stökig, fast inte på nått jobbigt sätt. Påminner om ett kök i en Disneyfilm där kastruller och tallrikar diskar sig av sig själva och svävar omkring i luften. Matsalen är magisk och jag får en  känsla av att vi har krympt i storlek. Vi befinner oss i ett sagoland Ibland stora talande blommor, tekoppar och kortlekssoldater.

Maten är en salig blandning av allt möjligt. Cesarsallad, japansk mat och hamburgare. Efterrättsmenyn är mer intressant tycker jag. Extra plus för dom vackra Alice kopparna man får på köpet.

Jag är glad att jag fått nöjet att besöka Kingdom Hearts som är en förtrollande intressant restaurang. Vissa restauranger är nästan för bra för att finnas på riktigt.

3 thoughts on “Kindom Hearts Restaurant, Tokyo

  1. Hej, förlåt för lite sent svar, men har varit i Stockholm några dagar 🙂
    Nja jag vet inte om det finns någon åldersgräns för au pair, men det känns som att det är yngre som är det, jag är ju inte purung längre, vill ju ha egen familj 🙂

    Hoppas du har en fin helg!

  2. Omg herregud håller på och spricka typ..! ^^ Ska till Tokyo nästa sommar och kan knappt bärga mig när jag läser din blogg! Läste dina inlägg om Kingdom Hearts och blev helt förälskad… Ska absolut åka dit när jag är i Tokyo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *