Bästa reseblogg 2012

Ok så här är det!

Jag var nyligen med i tävling om att bli Sveriges bästa reseblogg. Jag fick nästan 100 röster och hamnade tvåa i omröstningen till final. Sen kom jag ändå inte med! Nu ÄR jag med igen men det är bara två dagar kvar till tävlingens slut och jag betvivlar att jag hinner få ihop så många röster som jag behöver. Så snälla alla där ute rösta på mig nu!!

Gå in här för att rösta http://www.supersavertravel.se/tavling/blog-awards-2012/reseblogg

Ni hittar mig under kategorin bästa reseblogg.

 

 

 

7 thoughts on “Bästa reseblogg 2012

 1. Så fruktansvärt tokigt av dem (arrangören). Jag reagerade också på det. Jag ifrågasatte också varför inte jag var nominerad i den kategorin. Jag hade plats nr 5 i delfinalen. Konstigt att minst 6 bloggar med förre röster än min blogg skulle ersätta mig. Varför liksom? Istället nominerades jag i kategori Bästa Thailandstips … Jag har 2 Thailandsartiklar (!) publicerade i jmf med övriga artiklar från bland annat Gran Canaria, Dubai, Australien, Mallorca, Cypern, Rhodos, Dominikanska Republiken, Tilos, diverse utflyktsmål i Sverige som Kolmården, Junibacken, olika museum, m.m. Nåja, jag har ingen vinstchans i den kategorin och mitt enda fokus gäller ju ändå kategori BÄSTA BARNRESETIPS.
  Ifrågasatte inte du icke nomineringen?

  Tusen tack att du röstat på mig, det har jag nu också gjort på dig! Stort Lycka till!

  • Vi på Supersavertravel ber om ursäkt för missen med Fantasydining.coms finalplats, och vi har varit i kontakt med Maria om detta. Uttagningen till finalen bestämdes dels av antalet röster i nomineringen, men även av en juryomröstning, för att säkerställa att juryns kriterier blivit uppfyllda. Juryns kriterier hittar du på http://www.supersavertravel.se/tavling/blog-awards-2012/nomineringsforfarande.

   Rosita, din blogg är fantastiskt bra, men den är mer fokuserad på resor med barn och passar därför bättre i kategorin ”Bästa Barnresetipsen”. Att den även kom med i kategorin ”Bästa Thailandsbloggen”, beror på juryns uttagning i den specifika kategorin, där den jämfördes med de bloggar som var nominerade där.

   Vi önskar er båda lycka till i finalen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.