Bilsemester i Sommar

SAMSUNG CSCI samarbete med Delticom

 I sommar kommer det att bli många bilutflykter i Sverige. Jag har alltid älskat road trips och tidigare år har vi bilsemestrat i  Europa och en hel del i Norge. I sommar blir mer fokus på att åka runt med bilen här i Sverige. Vi har flera roliga destinationer på vår lista som Dalsland, Falköping och Skåne. Vad vi ska göra på dom olika destinationerna är lite olika men det är allt från att fiska och leva friluftsliv till att testbo olika unika vandrarhem och hotell.

SAMSUNG CSCSka ni också ut på vägarna i sommar? Då kanske det är dags att fundera på om man ska skaffa sig nya sommardäck. Numera kan man enkelt beställa nya däck online vilket är väldigt bekvämt och man kan enkelt jämföra priser. Gå in och kolla på tex dack-outlet.se och tirendo.se

Vi som ska ha en bebis i bilen i sommar är nog lite extra noga med säkerheten, vilket man naturligtvis alltid ska vara. Gamla däck bör bytas när det är 3 millimeter eller mindre kvar , eftersom våtgrepp och vattenplanings egenskaper i däcken försämras kraftigt efter 3 millimeter. Det finns naturligtvis fler goda anledningar till att välja att köra omkring med nya sommardäck i sommar. Viktigt att tänka på är vad för däck som passar just din bil och din bilkörning. Själv har jag noll koll på sånt här men som tur är har både Alex och andra i familjen betydligt bättre koll på detta ämne.1Jag håller koll på kartan och alla utflyktsmålen vi ska stanna på under färdens gång. Alla ska ju göra det dom är bäst på eller hur?

Vår nästa bilsemester bär av till Dalsland där vi ska tillbringa några dagar med att ro ut med båten, fiska och grilla. Något vi verkligen uppskattar att göra båda två. Det blir inte så mycket planering och aktiviteter nu när man går i väntans tider. Bäst att ta det lugnt och bara njuta. Det kan man verkligen göra i Dalsland.

Oavsett om ni reser med bil, tåg, buss,båt eller flygplan i sommar så önskar jag er en fantastisk sommarsemester.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *