Black Umbrella Restaurant, Rom

DSCN2259UPPLEVELSE: På vägen till Fontana di Trevi fann vi den här lilla pärlan till restaurang. Jag fastnade genast för dukningen och dom små svarta spetsparaply som satt över varje bord på uteserveringen. Inkastar tjejen sprang även hon med ett  litet svart paraply i handen. Dessutom var hon super trevlig och glad vilket aldrig skadar.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
INREDNING: Paraplyna står för en väldigt stor del av inredningen det går inte att säga nått annat om. Det är helt klart det som skojar till det. Men helhets intrycket av den här restaurangen efter ett besök på insidan är att det är en väldigt fin restaurang i viktoriansk stil. Inuti restaurangen står antika möbler och mat och dryck serveras från unika antika fat och vinkaraffer.

SAMSUNG CSCMAT & DRYCK: Maten är förstås lite dyrare här eftersom Fontana di Trevi ligger så nära men det är rätt skapliga priser i alla fall. En pastarätt kostar runt 150 kr och en halv liter vin kostar runt hundralappen. Vinet smakar gott och min spaghetti el funghi är lika sagolik god som den ser ut. Jag är förtrollad av maten och lär gå upp flera kilo av allt gott som serveras på tallriken här.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

HITTA HIT: Tyvärr har jag varken adressen eller namnet på den här restaurangen. Det står bara Ristorante pizzeria utanför. Restaurangen ligger bara några minuter från Fontana di Trevi håll utkik efter dom svarta paraplyna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.