Bo i en magisk trollstubbe!

Jag letar ständigt efter fler annorlunda upplevelser att krydda min tillvaro och min blogg med. Oftast finner jag dessa upplevelser på andra sidan jordklotet. Men så händer det då och då att jag finner magiska saker här hemma också.

För hur magsikt är det inte på en skala att bo i en egen trollstubbe i skogen direkt hämtad från en sagobok. När jag hittade detta var jag tvungen att ringa och boka en stubbe på direkten. Tyvärr gick det inte att flytta in i stubben förren i april månad. Så i april får det bli, passar ju jätte bra till min födelsedag.

Plötsligt längtar jag sjukt mycket till April!

Detta drömboende ligger på Norrqvarns hotell och konferans i Norrqvarns slussområde i Lyrestad. Hittade dessa foton på deras hemsida.

11 thoughts on “Bo i en magisk trollstubbe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.