Late Dumpling Dinner

Igår kväll kände vi oss hungriga så vi bestämde oss för att åka in till stan och äta en sen middag någonstans. Det blev ett spontan besök på S.p.i.c.e of Asia. Det visade sig att det fanns mycket mer än bara thaimat på menyn så vi bestämde oss för att testa lite smått och gott! Här kan man testa rätter med influenser ifrån Thailand, Kina, Japan och Vietnam. Passade oss perfekt!

Vi beställde in Dim sum, dumplings och vietnamesiska rispapper rullar. Till detta fick vi 5 olika dippsåser. Sex stycken olika smårätter kostade ca 59 kr styck och räckte gott och väl till två personer.

Ångkokta shumairullar med fläskkött och bambuskott

 .Friterade Won tons med marinerade tigerräkor

Vietnamesiska rispapperrullar fyllda med räkor, thaibasilika, salladslök och stark jordnötsdipp

Favoriten var den vietnamesiska rispapperrullen vilket gör mig väldigt nyfiken på att prova på mer ifrån det Vietnamesiska köket!

S.P.I.C.E of Asia ligger på Södravägen 2 i Göteborg. Här serveras modern asiatiskmat i en modern miljö. Trevligt och gott. Prisnivå: (Lagom)smårätter ca 59:-, varmrätter 149:- 214:-

 

13 thoughts on “Late Dumpling Dinner

  1. Vietnemisiskt är gott! Vi gick en liten matlagningskurs när vi var i Vietnam, kul! När jag jobbade på söder i Stockholm åt jag ofta lunch på ett litet vietnamesiskt ställe som heter Nem Nem Quan. Gillar deras färska vårrullar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.