Bubba Gump Tokyo

Bubba Gumb har jag skrivit om förut (Läs här) under min New York resa. Det är en av mina absoluta favorit restauranger på Time Square. Nu visade det sig att det även finns en Bubba Gump i Tokyo.

Den ligger i Kasuga vid köpcentrumet Dome City La Qua. Som ni ser i skyltfönstret så speglar sig den enorma berg och dalbanan i bakgrunden. Detta är nämligen inte bara ett köpcentrum utan även en nöjespark. Allt i ett! Här finner man också Bubba Gumb samt många andra roliga restauranger & caféer. Kasuga ligger en bit bort med tunnelbanan och man får vara beredd på några byten men det är helt klart värt att ta sig hit.

På Bubba Gump finns som vanligt massor av räkrätter som ger räkfrossa . Här finns kokosfriterade räkor, cajunkryddade och heta räkgrytor m.m. Det mesta man kan tänka sig i räkväg serveras här.En riktig räkdröm! Vi var här väldigt tidigt på morgonen så Bubba Gump hade inte öppnat ännu. Vi fick nöja oss med lite foton på maten i skyltfönstret och sätta oss på ett café i närheten och äta frukost istället.

Bubba Gump är en räkrestaurang med Forest Gump tema för er som inte visst detta. I New York ligger den här restaurangen mitt på Time Square och är ett populärt ställe för alla stadens turister.

10 thoughts on “Bubba Gump Tokyo

  1. Åh vad gott med julbord! Längtar! =) Men är det inte rätt tidigt att ha det nu?

    Jag ska snart iväg på utvecklingssamtal med Leo och efter det blir det nog mest att ta det lugnt inne i värmen! =)

  2. Halloj! Vilken intressant blogg!! Jag kikade in i går kväll, men hann inte kommentera då… för jag fastnade i läsandet 🙂 Jättebra tips!

    Many´s Diner vore något för dig, helfräckt ställe! Jag återkommer gärna till din blogg och tack för titten inne på min blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.