Butterfly Brewing & Gardens

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Detta är så himla coolt! Ölbryggeri och fjärils-retreat i ett. På vägen till Montezuma Waterfall så gjorde vi ett besök på Maripsario som fungerar både som lokalt bryggeri, fjärilsuppfödning/retreat och turisthotell. Här finns även en restaurang och en bar. Fantastiskt ställe!

Vi slog oss ner vid ett bord med utsikt över djungeln där mängder av småapor var aktiva. Alex testade dom unika alkoholhaltiga dryckerna medans jag testade en alkoholfri Rosalina tillverkad på bryggeriet av hibiscusblomman som även den odlas här i trädgårdarna.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCEfter att vi provsmakat dessa drycker begav oss till fjärilsträdgården. Det var i princip samma fjärilar här som vi såg och fotade i La Fortuna men det var ändå kul att se dessa vackra varelser en gång till. Vi fick även en lite guidad tur inne på området där vi fick massa information om fjärilarna på Costa Rica samt hur Mariposarios fjärilsprojekt går till väga.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCVill ni veta mer om bryggeriet och fjärilsträdgården på Montezuma så hittar ni mer information här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *