Café de Paris, Monaco

UPPLEVELSE
Cafe´societ (cafe´de Paris) i London har en glittrande historia sedan 1924 som en av de mest etablerade nattklubbarna och har varit värd för kraftfulla artister, kabaréer, popstjärnor, movistars, kungligheter och societeten. Det här är stället man ville synas på något som lever kvar ännu idag.

UPPLEVELSE & MATEN

Det är en fantastisk upplevelse att sitta på Cafe´de Paris uteservering i Monaco med utsikt mot Casino MonteCarlo. Det är verkligen en lyxig miljö. Lyxåk som rullar förbi på gatan, uppklädda människor och rikedom. Det finns det gott om här. Att få ta del av den här världen om så bara för en liten stund är oförglömligt. Cafe´de Paris är stället man inte får missa i Monaco.

Välj mellan middag, fika eller något gått att dricka. Vårat val blir Monacos egna öl för endast 150 kr för en 33 cl flaska, Som hittat!!! Eller hur?  Nej kanske lite ”too much” men det är sällan en öl smakar lika gott..

 

 

4 thoughts on “Café de Paris, Monaco

  1. Vi hade ju klurat på att dra tipp Rom i slutet av april – men nu läste jag i Metro idag att Colosseum blivit ännu mer förstört än det redan var av snön – så nu är det helt stängt för besökare och lär vara så ett bra tag, restaureringen skulle påbörjas i mars. Så vi får nog tänka om lite. Man vill ju gärna se underverket om man ändå är där liksom. Du kanske har tips på andra städer i Italien?

  2. jamen visst behöver man myskväll ibland 🙂
    och självklart är det skoj när man hittar kläder man vill ha, och äntligen hittade jag 😀

    ps. vilken pampig miljö!!! man blir ju liiite avunsjuk, kan vi inte byta för en vecka? vad säger du om det? heheh:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.