Carries trappa på Perry street

Första gången jag var i New York åkte jag på en så kallad Satc tour (Sex and the city tur) för att få komma till platser, butiker och restauranger som varit med i serien. Det var väl värt varenda slant för det var en trevlig dag ihop med andra satc- galna tjejer .

Numera gör jag sådana här turer på egen hand i New York. Då man får mer tid att stanna kvar på ett ställe som man tycker om. Jag har nog letat upp samtliga restauranger, barer och caféer som varit med i serien. Som ni kanske förstår är jag ett äkta Satc-fan. Första stoppet blir Carrie Bradshaws trappa på Perrystreet.

Perry street är förresten en helt otroligt vacker gata med massa grönska och gamla hus. Bara några stenkast ifrån ligger en helt bunt mysiga restauranger och en av dem ska vi till!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.