Chambers of Horror Jekyll & Hyde Club

SAMSUNG CSC

Nu har vi kommit till den allra läskigaste delen av Jykyll & Hyde Club nämligen The Chambers of horror. Hade jag vetat exakt vad detta innebar innan hade jag förmodligen aldrig gått in. Helt klart det läskigaste jag någonsin varit med om.

Detta är alltså en skräckupplevelse i ett spökhus inne på Jekyll & Hyde. Det är inget spökhus där man bara blir skrämd lite grann och det är absolut inget för barn. Gångarna inne i spökhuset är så creepy så man får vara bra modig för att fortsätta vägen framåt. Den kantas av zoobier med motorsågar, spöken som förföljer oss och otäcka saker som hänger i taket och svingas fram och tillbaka. Ett tag känns det som att detta helvete aldrig ska ta slut. Jag har aldrig skrikit så mycket innan eller varit så rädd. Tveksamt om jag utsätter mig för det här igen. Tror jag har fått nog av skräckupplevelser för ett tag nu.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Efter chocken från vistelsen i spökhuset hamnar vi i baren. Vi behövde en rejäl drink efter här. Vi testade en signaturdrink i Zoombibaren. Drinken serverades i Jekyll & Hydes signaturglas. Vi trodde nog att vi var säkra här i baren men blev lite lätt skraja när barstolarna vi satt på började röra på sig. Dom höjs och sänks med jämna mellanrum. Som sagt allt kan hända här inne och absolut ingen går säker!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

2 reaktion på “Chambers of Horror Jekyll & Hyde Club

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *