Secrets of Jekyll & Hyde Club

SAMSUNG CSC

UPPLEVELSE: Inget besök på Jykell & Hyde är det andra likt. Läs om våra tidigare besök här och här.

Vi är nu här för tredje gången. Besöket börjar med en lång kö utanför. Sakta men säkert minskar kön och tillslut har jag hamnat längst fram. Mannen med hatt ber mig att gå in telefonkiosken och ringa ett nummer. Han ger mig instruktioner att svara rösten på andra linjen med kodordet ”raindeer flesh”. Jag gör som jag blir tillsagd och tar uppgiften på allra största allvar. Hela gruppen med folk blir insläppta genom telefonkiosken efter mig. Vi blir alla samlade i en hiss där det det sitter en läskig gubbe. Han börjar röra sig och tala med oss. Han hälsar oss välkomna till Jekyll & Hyde och hoppas att vi får en helt förskräcklig kväll. Hissen stannar och dörren öppnas. Vi är tillbaka på min favorit restaurang.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det första vi gör är att leta fram den gömda delen av restaurangen där vi inte varit innan. Vi går till varulvs-spisen och trycker upp den hemliga dörren. Vi går sedan i korridoren av bokhyllor tills vi hittar den dolda ingången genom bokhyllan. På andra sidan finns en ny värld. Det är som ett till Jykyll & Hyde inne i Jekyll & Hyde Club.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

INREDNING: Den nya delen är ungefär lika stor som den andra. Restaurangen är uppbyggd som en spökby med läskiga spökhus och bisarra föremål. Här finner man draculas kista, clowner i bur och andra helknasiga grejer. Var beredd på att inte bli förvånad över nått här inne. Allt kan hända!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I nästa inlägg är det dags för att gå in i Jekyll & Hyde Clubs spökhus. Chamber of Horrors. Vågarna ni följa med?

2 reaktion på “Secrets of Jekyll & Hyde Club

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *