Cool leksaksbutik på Time Square

ToysRus är som många andra affärer här på Time Square – makalöst stora och har drabbats av storhetsvansinne. Allt är maxat till tusen och här snålar man inte på nått! Det är därför det är så kul att gå runt här! Det första man ser när man går in i affären är det stora parishjulet som går genom samtliga våningsplan. Redan här blir man väldigt imponerad. Man slutar att bli förvånad efter ett tag. Mjukisdjur och dinosaurier i narturlig storlek, allt är möjligt. Tänk vad skoj det hade varit om man kommit hit som barn.

 

6 thoughts on “Cool leksaksbutik på Time Square

  1. Wow, det ser ju ut som…jag vet inte, taget ur en film! Alla barns dröm, lätt ;). Jag har faktiskt inte varit inne på en ToysRus i vuxen ålder, tror att jag kan ha varit i en när jag var väldigt, väldigt liten. Hur var det?

    Sv: Tack så mycket, glad att du gillade frågorna 🙂

    Kram

  2. Haha såg att jag hade en till kommentar får dig, jo jag har en favoritrestaurang, Bubba Gump heter den och ligger på Brodway, restaurangen påminner om filmen Forets Gump, såg du den restaurangen :)?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.