Fantasy Dining börjar med Cosplay

I ett av mina allra första inlägg på den här bloggen skrev jag om temarestaurangen Vampire cafe´. läs det här   

Jag skrev om hur coolt det var att även gästerna var utklädda när dom gick till denna typ av restauranger. Jag har nu bestämt mig för att göra Fantasy Dining ännu bättre. Jag ska börja med cosplay (fast på mitt egna sätt) Nästa år ska vi resa tillbaka till Tokyo och då ska även jag klä ut mig när jag går till mina temarestauranger. Vilka bra fotografier det kommer att bli.

Tänk att ha på sig den här Princess Lolita klänningen på Princess Heart

Eller den här viktorianska lolita dressen på Vampire cafe´ tillsamman med ett par huggtänder

Jag ska planera och göra mina besök på Tokyos temarestauranger oförglömliga för både mig själv och för mina läsare. Jag lovar att våga! Den här bloggen har bara börjat!!!!

Båda klänningarna är ifrån www.cosplaymagic.com

One thought on “Fantasy Dining börjar med Cosplay

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.