Cykeltur bland vulkaner och risfält

Idag har det verkligen varit en spännande dag. Halv 7 imorse åkte jag nämligen i väg på en organiserad cycketur genom Balis vackra natur. Vi åkte bil 1 ca timme till Balis fortfarande aktiva vulkan för att börja dagen med  frukost ifrån en alptopp. Vi fick välja mellan frukost på restaurangen eller gå ut och steka vårt eget ägg på vulkanberget!!

Efter det var vi på ett kaffepantage och därefter fick vi vår cykel. Vi cyklade på rad (  10 tjejer och 2 guider) genom Balis vackra natur genom byar, skogar och risfält. Det var helt sagolikt vackert. Nu förstår jag verkligen varför Bali kallas för Asiens drottning. Vi stannande då och då för att ta foton och besöka risodlingar och samtidigt fick vi massor utav information om livet och människorna här på Bali. Vi gjorde också ett besök i ett enkelt Balinesiskt hem på landsbygden.

Fast det roligaste var nog att min fot hamnade på ofrivilligt spa under utflyktens gång. Jag råka halka på risfältet och min fot hamnade olyckligt i leran och i hmm..ja bajs..Guiden fick dra upp min fot och leta efter min försvunna sko i gyttjan. Senare fick jag tvätta foten i en bäck medans den snälla guiden tvätta min sko. Roligt ja…ganska!!! Vad som var kanske ännu roligare var att ett liten stund senare halkade tjej nummer två. Hon halkade dock och hamna på rumpan, kameran hon hade i sin hand försvann för all framtid. Olyckligt -ja men hysteriskt roligt!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.