DeliVerket, Göteborg

SAMSUNG CSCIgår testade vi den nya restaurangen DeliVerket som ligger vid Eriksbergskranen. Den här lilla restaurang hade lika väl kunnat legat på en gata i en stad som Rom eller Barcelona. Jag är verkligen överlycklig över att ha den här restaurangen i mitt område. För det är just en sån här restaurang jag alltid saknat. Deliverket vill att smak och miljö ska spegla områdets historia -med närheten till havet, de gamla varven och industrin men även det nytänkande moderna Eriksberg.

Menyn är är mix av egentligen allting som jag tycker om! Med största fokus på chark och hav. Jag älskar deras meny med ostronpaket, skaldjur, charkuterier , ostar m.m

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCVi bestämde oss för ett ostronpaket med svenska och franska ostron till detta blev det ett glas Cava Brut. Vi beställde även en ”Hetburgare” med nötkött från Björlanda gård, chipotle, picklad chilli, racletteost & tryffelchips.

DeliVerket har hakat på trenden med vällagade burgare.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCDeliVerket har ett stort utbud av vin och ölsorter! Eriksberg kändes som en passande öl här faktiskt.

SAMSUNG CSCVi avslutade med den lilla ostbrickan med ett urval ostar & husets tillbehör efter smak & säsong.

SAMSUNG CSCDeliVerket kommer förmodligen att få många besök utav oss inte minst för att jag äntligen hittat ett prisvärt mysigt ostronhak i stan. Hela menyn ska testas så nästa gång får vi prova nått nytt från menyn.

2 thoughts on “DeliVerket, Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.