Djungeläventyr i London

djungeltema LondonDetta är mitt andra besök på Rainforest Café! Restaurangen är lika unik som den brukar vara och fullbokad. De bästa platserna är redan tagna.. När man bokar bord här kan man välja på att sitta i djungel tillsammans med de vilda djuren eller i aquariet. Vart man än väljer att sitta så bjuder den här restaurangen på sina överraskningar. Kan inte återberättas måste upplevas!

Rainforest caféelefanter vid bordet

Rainforest Café har sannerligen Londons coolaste barhäng. Jag älskar bardisken som är formad som en cobra och de lustiga barstolarna. Okej jag känner mig lite löjlig där jag sitter på stolen men det är ju sånt man får ta när man sysslar med sånt här…

London djungel

lustiga barstolarzebra och lejonstolar djungelmeny aquariet krokodil

3 thoughts on “Djungeläventyr i London

  1. Kul och lite nostalgi för mig. Jag har varit på Rain Foest Cafeé flera gången och i sällskap med mina barn när de var i 8-12 års åldern. Men nu är de vuxna… Alltid upskattat med ett besök där, precis som London i sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.