Dragonfruitwine and Balidancers

Ikväll gick jag till restaurangen här på Suly resort och fick uppleva traditionell Indonesiskdans och musik. Det var en riktigt fin upplevelse trots att det kändes väldigt konstigt med en tom plats bredvid mig!

Vad som kanske förgyllde den här första kvällen  på Bali mest var nog vinet jag beställde in, Homemade Dragonfuitwine, mycket exotiskt och spännande kan jag lova men smakade också allt annat en vin även om det var gott!!)

Planerna för morgondagen ser ut så här!

Jag ska gå upp klockan 07:00 på morgonen äta frukost ta ett dopp i poolen och sen sticka in till Ubuds centrum för att kolla runt lite. Efter det har jag en bokad spa-tid här på hotellet för aromamassage i 75 min och därefter pedikyr. Klockan 18:00 ska jag för första gången i mitt liv prova på en Chakra meditionsklass som också anornas här på hotellet. Efter det blir det vin i bungalown och massor utav blogging om dagen som varit! HÅLL UT! Det kommer snart mer….

Hur första måltiden var här på Bali? Sådär faktiskt, jag har ätit godare. Riset med den starka såsen och bönorna med jordnötssås var toppen men den udda kycklingdelen  var inget för mig och hade gärna kunnat hoppa över.

Imorgon blir det in till Ubud och jag är upprymd inför vilken spännande mat dom erbjuder där!

One thought on “Dragonfruitwine and Balidancers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.