Drinkar i syltburkar

SAMSUNG CSCDet är faktiskt så att min sköna semester är slut nu. Sista helgen innan jag började arbeta igen så hade vi middag här med några vänner. Perfekt avslutning på dessa härliga veckor jag haft här hemma. Det blev drinkar i syltburkar som jag är särskilt stolt över faktiskt. Här kommer receptet.

FANTASY DININGS Syltburksdrinkar

  • 4 st syltburkar
  • isbitar
  • saften från 1 limeklyftor +  1 till för garnering per drink
  • 4 cl vaniljvodka
  • 2 cl cointreau

fyll upp syltburken med tranbärsjuice

SAMSUNG CSC

Just nu är jag tillbaka på mitt arbete ombord på båten. Kommer ha en liten bloggpause tills på söndag då jag kommer hem igen i en vecka. Nästa vecka så blir det Dalslands semester med husbil.

One thought on “Drinkar i syltburkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.