Dublins minsta Bar

SAMSUNG CSCDublins minsta bar heter The Dawson Lounge och den hittar man på just Dawson steet där det ligger flera mycket intressanta barer. Väl värt att besöka den här bargatan.

Börja då på The Dawson Lounge. Detta är en mycket liten bar med få sittplatser nere i en källare.  ” Probably the smallest bar in the world” står det på utsidan. Detta kan jag med faktum säga att det inte riktigt stämmer eftersom jag faktisk besökt mycket mindre minibarer i Tokyo. Men ändå baren är fortfarande pytteliten. Väldigt mysig och hemtrevlig. Kanske är det för att det påminner lite om Tokyo jag vet inte…men jag trivs här och detta är en av mina favorit barer i Dublin.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

One thought on “Dublins minsta Bar

  1. Pingback: Alex & Maria´s Pub & Barrunda i Dublin | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.