Cafe en Seine, Dublin

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE & HISTORIA: Det andra stället vi besöker på Dawson street blir Cafe en Seine ”Dublins elegantaste bar”. På det tidiga 20-talet så låg i denna fina byggnad allt ifrån cykelaffärer till bank, showroom och läkarmottagning. I dag finns inte ett spår av detta. Här finns istället en enormt spännande bar i 3 våningar utrustad med vackra statyer, lyktor, blommor, guld och lyx. Lägg till ett lyxigt glaspanel tak så kanske ni förstår vilket vackert ställe det här är. Vi slår oss ner i sköna läderfåtöljer  och insuper atmosfären. Det är nästan lite svårt att ta in alla vackra detaljer i miljön. Cafe en Seine är en självklarhet att besöka i Dublin.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

MAT & DRYCK: Cafe en Seine serverar lunch från klockan 12:00 och brasseriets meny börjar klockan 21.00. Det finns klassiska rätter och moderna rätter. På natten förvandlas restaurangen till Dublins hetaste cocktailbar där det erbjuds ett stort sortiment av spännande drinkar.

Tips: Från sönd-tors kostar alla drinkar bara 6.50 Euro styck.

SAMSUNG CSC

INEDNING: Lyxig och elegant som ett museum nästan. Ofantligt stort med mycket vackra detaljer.Det är verkligen helt magiskt.  Det ändå jag är osäker på är vilket tema jag ska sätta det här stället under. Liknar ju inget annat ju.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

HITTA HIT: Cafe en Seine40 Dawson street, Dublin

One thought on “Cafe en Seine, Dublin

  1. Pingback: Maria & Alex Pub & Barrunda i Dublin | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.