Eddie Rocket´s City Diner, Dublin

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Då var det dags att besöka en riktigt Amerikansk diner igen. Efter alla långa promenader vi gått i Dublin varje dag så känns det helt okej att äta mindre nyttigt ibland. Visste ni förresten att vi aldrig tar buss eller taxi? Vi går alltid dit vi ska vart det än ligger. Dublin är ju lagom stort också så det funkar jätte bra. Eddie Rocket´s finns på flera platser i Dublin. Det är 24 timmars öppen snabbmats kedja med Amerikansk retro miljö.

SAMSUNG CSCINREDNING & PERSONAL: Röda bilsäten med vita bord och svartvitt golv. Roliga lysande neonskyltar och raketer.Här finns också jukeboxar som pryder borden. Personalen bär retro förkläden och hattar i Amerikansk Diner stil. Känns verkligen retro allting!

SAMSUNG CSCMAT&DRYCK:  Här finns hamburgare i alla dess former och varianter, pommes med extra tillbehör, hot wings, dippsåser och ljuvliga milkshakes i massvis med smaker. Det gäller att var hungrig när man kommer hit. Alex tog hot wings samt pommes med ost och bacon. För mig blev det miniburgare. Finns det på menyn så blir det ju alltid miniburgare för min del. Dom är både så söta och goda. Maten smakade bra för att vara ett snabbmats ställe men oj så mätt man blir.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC HITTA HITEddie Rocket´s City Diner

2 thoughts on “Eddie Rocket´s City Diner, Dublin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.