En ny underbar dag!!

Det är tidig morgon i Krabi och en ny underbar dag har börjat. Den här dagen ska vi ägna åt sol och bad i Krabis skärgård. Men innan vi sticker iväg så ska jag självklart blogga och dricka mitt morgon kaffe!!! Den här tiden på morgonen tycker jag är den bästa! Att ha hela dagen framför sig känns så härligt!

Zzzzz………David ligger fortfarande och sover

2 thoughts on “En ny underbar dag!!

 1. Hej!
  I min blogg kan du läsa om min vardag, musik, bilder, veckans blogg tävlingar, tankar & massa mer!

  För övrigt så vill jag allas bästa, jag är väldigt godhjärtad. Att få någon annan lycklig kan lysa upp hela min dag & jag älskar att hjälpa andra genom deras ”problem” kan vara vad som helst!
  Därför har jag också en grej på bloggen där man kan maila in ett ”problem” som dom behöver hjälp med, då mailar man med rubriken ”problem” till linnsanblogg@hotmai.com

  Självklart får man välja att vara anonym! Man får också välja om man vill att jag publicerar så andra får se hur jag ”jobbar” också eller om man absolut inte vill att de ska publiceras så accepterar jag självklart det!

  Är min blogg något för dig?
  ps. Förlåt om du är HELT emot sån här reklam..
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.