Få råd med en drömweekend till Barcelona!

Just nu tror jag att det är många som drömmer om att sticka iväg på en weekendresa till något spännande resmål i världen.Varför inte till underbara Barcelona som är en av mina favoritstäder i Europa. Det är inte så konstigt att vi vill fly ifrån vintern här hemma för den börjar bli rätt trist vid det här laget. Enda problemet är ju kanske att man inte har råd? Eller rättare sagt – Att man inte tror att man har råd.

Så vad kan man göra för att få råd med sin drömweekend? Mer än vad man tror faktisk. Här kommer 5 enkla sparknep som jag brukar använda mig av för att få råd med mina resor.

  • Först och främst är det bra att ha lite koll på biljett priserna, tusenlappar går att tjäna genom att jämföra biljettpriser på olika dagar och avgångar.
  • Titta också efter specialerbjudande. Just nu har tex resfeber.se ett passa på erbjudande med hundratals flygresor under 2000 kr. Där finns många intressanta och prisvärda  weekendpaket
  • Det finns också lite saker man kan göra hemma. Städa ur garderober och källarförråd. Sälja saker man inte använder längre på tradera eller anordna en loppis. Kanske gömmer det säg en oväntad förmögenhet i din garderob!
  • Passa på att shoppa billigt på resan. Kanske låter konstigt att tipsa om att man ska shoppa. Men faktum är att man kan tjäna lite pengar på att handla sådant man iallfall skulle köpa som tex födelsedags presenter till familjen.
  • Tok spara en månad. Dra in på allt onödigt i en månad. Skippa godis, tidningar, vin och dyra middagar. En oväntad summa pengar kan sparas.

Jag hoppas att dessa enkla tips kan hjälpa er på traven ni som drömmer om att resa bort just nu! Jag rekommenderar verkligen en weekendresa till Barcelona. Det är en helt fantastisk stad med underbar mat, kilometerlång strand och storstadspuls. Hoppas att ni fått inspiration av alla mina Barcelonatips jag skrivit om den här veckan. Det bästa är att det kommer mer.

11 thoughts on “Få råd med en drömweekend till Barcelona!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.