Fantastiska Manhattan!

New York är verkligen en magisk stad. Den är precis så som man tror att den ska vara fast 10 gånger bättre. I juni var jag här och tillbringade några helt underbara veckor i staden som aldrig sover. Jag fick lära känna New York och bekanta mig med de olika områderna i staden. Jag blev helt förälskad i West Village och i Meetpacking distrikt. Så många mysiga restauranger, bagerier och cafeér. Här trivs jag!! Jag blir galen av lycka bara genom att gå förbi på gatan. Jag ska nu visa er allt jag upplevt i ”mitt” New York..

11 thoughts on “Fantastiska Manhattan!

 1. Hejsan 🙂 jag driver en hyffsat nytstartad skönhetsblogg där jag skriver om det mesta inom smink och skönhet. Så tänkte bara ta och tipsa dig om du är intresserad av sånt! Bloggar flera gånger varje dag och dagens tips är några små om smink och hur man tävttar sina sminkborstar utan att förstöra dom. Hoppas du börjar kika in hos mig, skulle bli jätteglad 😀
  Men ha en bra dag iaf, kram!

 2. Det låter verkligen underbart, det är en stor dröm att få åka till New York! Åh, blir verkligen så avundsjuk, får jag fråga hur det kommer sig att du har fått chansen att resa runt så mycket? Är det med jobbet så att säga?

  Sv: Hehe, de där vårrullarna såg ju magiska ut!

  Hur har dagen varit?

  Kram

 3. Jag har en vän som jobbade väldigt mycket på båt också ett tag och hon fick chansen att jobba på ett kryssningsfartyg i Karibien och sedan när de låg i land så fick hon semester där, allting hon tjänat på båten använde hon ju knappt där, så hennes semester blev underbar. Jag hoppas på att få resa mer när jag har jobb och färdig utbildning, tills dess får jag väl leva lite via dig och din blogg 🙂 som jag gillar skarpt!

  Kul att du vill läsa mitt inlägg också 😉

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.