Fantasi matsalar av växter

Idag stötte jag på någonting i min egna stad som passade perfekt in här på Fantasy Dining. Jag hittade en fantasi matsal gjort av växter. Nästan som gjort för Fantasy Dining! Bara maten som fattades.

Fantasimatsalen finns inne på Botaniskaträdgården i Göteborg. Bordet, stolen, fåtöljen och till och med glödlampan är gjord av växter och kaktusar. Önskar att det här vore en riktig temarestaurang där jag kunde slå mig ner och njuta av en miljö av växter och vegetarisk mat!! Det hade varit nått att skriva om !

Vilka läckerbitar bjuds på det här bordet?

Dröm fåtöljen av växter!

2 thoughts on “Fantasi matsalar av växter

  1. Ja det finns mkt häftiga saker på den sidan 🙂
    jag har besökt disneyland i Paris en gång, en magisk upplevelse! 🙂 Jag har käkat en sån musse pigg pizza som du har på en bild 🙂

    Har du hittat den där maskinen som man gör japan inspirerande foton (vet inte vad maskinen heter ) ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.