Färgchock på Maya bay

Tittar man igenom alla tusentals foton som jag tagit i Thailand så är det rätt lätt att se vilket ställe som är vackrast!  I alla fall om man med ”vackert” menar en lagun omringad av turkost vatten, kritvita stränder och djungelgrönska så långt ögat når. Det är den lilla ön Maya bay jag menar! Inspelningsplatsen för filmen The Beach med Leonardo Dicaprio. (Om ni inte har sett den spring och hyr den!) Överreklamerad Nej, turistigt Ja men ändå!! Det går inte att komma ifrån att det är så vackert här att det nästan gör ont. En riktig exotisk färgchock!!!

 

5 thoughts on “Färgchock på Maya bay

  1. Följa varandra på bloglovin? :D, säg till när du har lagt till mig och vilket nummer du blev så lägger jag till dig!
    Kram sötnos <3
    Btw: om du skrollar ner så finns det ett inlägg där jag skriver om hur man kan tjäna pengar på bloggen 🙂 (funkar superbra och jag har även fått in pengarna på kontot utan problem)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.