Frukost på D´Books Café

För den ultimata servicen och avkopplingen varför då inte ha bibliotek och frukost på samma ställe. Det har nämligen D´Books café här på Phi-phi Don. Här kan man i lugn och ro äta sin frukost och börja läsa en deckare eller en roman. För min del blir det inget mer avancerat en reseguider men ändå!!!. Här höjer ingen heller på ögonbrynet om man tar fram sin laptop och arbetar lite under frukosten.

 

4 thoughts on “Frukost på D´Books Café

  1. sv:
    Nej jag har faktiskt aldrig varit i Thailand innan, men mina föräldrar har 1 gång för 12 år sedan vid Phi Phi öarna, dom sa att det var jätte fint så jag fick en idé för några dagar sedan att åka till thailand precis efter jul, och hela familjen tyckte om iden och började söka på olika resor och sånt! men vi hade ingen aning vart, men vi ska kolla på någon av dina alternativ dom verkade väldigt trevliga… vi har funderat väldigt mycket på Krabi… och lite Phuket, har du varit där? är det fint och varmt? 😀

    kramar

    • Ja jag har varit där några gånger. Tycker att det är det tråkigaste Thailand har att erbjuda.Men det är klart vissa tycker om det!!! Jag tycker dock det är för mycket stök och för lite äkta Thailand känsla där.

      kram Fantasyding

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.