Gilroy´s, Dublin

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Det bästa av allt för mig inne på Guinness Storehouse vet ni vad det var? Jo det var faktiskt att hitta Gilroy´s restaurang. Vet ni varför? Jo för att det här är en riktig temarestaurang där själva temat är Guinness. Där du inte bara kan dricka den utan även äta den. Den finns nämligen med i nästan samtliga maträtter som serveras här. Guinness är perfekt i matlagning enligt Gilroy´s.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

INREDNING: Guinness reklamskyltar i gammaldags stil täcker både väggar och tak. ”My Goodness my Guinness” står nästan precis överallt. Förutom detta uppenbara tema så är det en trevlig restaurang i bistromiljö som dessutom har en fantastisk utsikt över Dublin.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCMAT & DRYCK: Vad man ska dricka på den här restaurangen behöver vi ju inte göra någon större djupdykning i haha.. det uppenbara bara.

Maten är en spännande historia då nästan allt tillagats med Guinness. Jag valde en Irländsk köttgryta i mustig Guinness sås och Alex tog en burgare där köttet marinerats i Guinness. Hade vi inte blivit så mätta som vi blev hade det blivit en chokladmousse med Guinness också.

Absolut håller jag med om att denna dryck kan användas till mycket!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSCHITTA HIT: Guinness Storehouse, St James Gate, Dublin 8

One thought on “Gilroy´s, Dublin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.