Godisdrinkar och tomtar på loftet

Vi är nu framme vid efterrätts dags på Arabian Rock. Det är nog här detta temabesök går från bra till extremt bra. Menyn för efterrätter och spännande drinkar är nämligen oändlig. 

Drinklistan innehåller drinkar i regnbågens alla färger och jag känner inte till någon av dem sen innan. Vissa drinkar ryker det ifrån och andra brinner. Efterrättsmenyn är full av det sötaste uppläggningar man kan tänka sig och det är verkligen svårt att bara välja en enda. Tillslut bestämmer jag mig för en turkosorientalisk drink och en efterrätt som jag själv döper till ”Tomtar på Loftet” Drinken smakar flytande godis, kanske inte riktigt min smak med den är väldigt vacker!

För den som vill ha en flamberad dessert ser det ut så här!

2 reaktion på “Godisdrinkar och tomtar på loftet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *